Therapeuten

Kevin Boddaert

0468/46.96.46
k.boddaert@praktijkvoorosteopathie.be

Online afspraak

Ik ben sinds 2009 gestart als master in de kinesitherapie. Op zoek naar nieuwe behandelmethoden en effectievere wijzen om mensen te kunnen helpen, begon ik de opleiding osteopathie aan FICO, het huidige osteopathy.academy. In januari 2015 behaalde ik de titel D.O. Ik combineer het werken in de praktijk met les geven aan de opleiding voor osteopathie (www.osteopathy.academy). 

U kan bij mij terecht voor osteopathie bij baby’s, kinderen en volwassen.

Alexander
Deleersnijder

0475/53.03.54
a.deleersnijder@praktijkvoorosteopathie.be

Online afspraak

Ik studeerde aan het Flanders International College of Osteopathy (osteopathy.academy), waar ik de titel D.O. behaalde na het schrijven van een thesis rond kaakproblematiek. Sinds 2016 ben ik aan het werk als osteopaat en blijf me interesseren in postgraduaten, om zo mijn inzicht en kennis steeds verder uit te diepen.

U kan bij mij terecht voor osteopathie bij kinderen en volwassenen.

Sam Keunen

0478/45.30.98
s.keunen@praktijkvoorosteopathie.be

Online afspraak

Na het behalen van mijn master in de kinesitherapie werd mijn passie voor het menselijk lichaam enorm getriggerd. Op zoek naar meer kennis startte ik de opleiding osteopathie aan FICO (osteopathy.academy), waar vooral de holistische aanpak naar gezondheid me duidelijk motiveerde. Zo werd osteopathie een filosofie zowel in mijn werkwijze als in mijn eigen levensstijl. Ik combineer osteopathie met yoga om personen optimaal te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar gezondheid.

U kan bij mij terecht voor osteopathie bij kinderen en volwassenen + dry needling

Lotte Smets 

0497/47.62.93
l.smets@praktijkvoorosteopathie.be

Online afspraak

Ik combineerde de opleiding kinesitherapie met yoga teacher trainer (Hatha en Vinyasa) en schoolde me gelijktijdig bij in anatomy trains en orthomoleculaire therapie volgens KPNI. Al snel was mijn interesse groot om aan osteopathie te beginnen om de verschillende relaties in het menselijk lichaam verder te onderzoeken en zo dus mensen beter te kunnen helpen. Daarom startte ik direct na het behalen van mijn master in de kinesitherapie met de opleiding tot osteopaat aan FICO (osteopathy.academy).

U kan bij mij terecht voor kinesistherapie (manuele) bij kinderen en volwassenen + dry needling